Rólunk és kapcsolat

Több, mint hat éves tapasztalattal rendelkezünk az autókozmetikai iparban, régóta ötletelünk azon, hogyan is tudnánk elhozni az innovációt az autóápolás világába. Így született a Washr - autómosó hozzád, ahol legfőbb szempontjaink az ügyfelek kényelme, a környezetvédelem és a magas minőség, melyet szakértelemmel és a legjobb termékekkel biztosítunk.

Amiért dolgozunk

Kevesebb ivóvizet pazaroljunk el autóápolásra

Egy átlagos autómosással körülbelül 150 liter vizet kell felhasználni. Tekintve, hogy a tiszta víz, mint erőforrás véges ez a mennyiség rengeteg. A mi módszerünkkel, maximum 1 liter vízből tudunk lemosni egy autót.

Biciklivel érkezünk

A károsanyag kibocsátásra is odafigyelünk, ezért ha tehetjük kollégáink mindig biciklivel fognak az autóhoz érkezni. Jelenleg, nagyon ritkán még robogóval is közlekedünk, de nagyon nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy elektromos kerékpárok váltsák fel ezeket az eszközöket.

Lépj velünk kapcsolatba!

Töltsd ki az alábbi mezőket és lépj velünk kapcsolatba, kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Név

Email cím

Üzenet

Írj nekünk egy e-mailt a ugyfelszolgalat@washr.hu-ra , illetve munkaidőben keress minket bátran a + 36 70 631 6641-es telefonszámon

Rendelj automosást egyszerűen!

Regisztrálj be 1 perc alatt, foglald le az autó mosást 2 perc alatt és már úton is vagyunk. A legkényelmesebb és legjobb minőségű autóápolás, környezetkímélő módon pár kattintásra van.

Regisztrálok!